Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدمحمد پاک مهر نائب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس درباره جلسه عصر امروز (یکشنبه ۶ مهرماه) کمیسیون متبوعش، اظهار داشت: مردم در مورد تجهیزات پزشکی و تامین دارو مورد نیاز در حوزه آنفولانزا و ویروس کرونا انتظاراتی از نمایندگان خود در مجلس شورای اسلامی دارند که انتظار به جایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تصمیم گرفتیم در این زمینه مدیریت شده برخی اقدامات صورت بگیرد و البته در مورد تامین ارز و تجهیزات پزشکی و دارویی مورد نیاز کشور نگرانی هایی نیز داریم.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: طبق روال سال‌های گذشته معمولاً ۷۰ درصد ارز تهیه داروی‌های  فصل زمستان ۶ ماهه دوم، در شش ماهه اول تامین می‌شود تا ما در ۶ ماهه دوم مشکلی نداشته باشیم. با توجه به محدودیت هایی که در منابع ارزی داریم در این زمینه نگرانی‌هایی وجود داشت بنابراین جلسه ای را با حضور عوامل موثر از جمله رئیس سازمان غذا و دارو، وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی، وزارت صمت، وزارت اقتصادی و سازمان برنامه و بودجه برگزار کردیم و نهایتاً به دلیل اهمیت موضوع برنامه ریزی هایی صورت دادیم.

پاک مهر گفت:  ارز تخصیص یافته به دارو و تجهیزات پزشکی در سال ۹۷، ۳.۷ میلیارد تومان بوده و در سال ۹۸ این رقم نزدیک به ۳.۹ میلیارد تومان رسیده و امسال نیز بنا است ارز تجهیزات پزشکی و دارویی مثل سال‌های قبل تامین شود. بخشی از آن تخصیص یافته و وارداتی هم صورت گرفته است.

وی می‌گوید که اکنون نزدیک به یک میلیون و سیصد هزار واکسن آنفولانزا وارد شده و قرار است به زودی ۸۰۰ هزار واکسن آنفولانزای دیگر نیز به کشور وارد شود و بنا است بالای ۱۲ میلیون واکسن آنفولانزا به کشور تامین شود البته این نیازمند اعتبار و بودجه دارد.

نائب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه ۹۷ درصد داروهای مورد نیاز کشور در داخل تولید می‌شود، گفت: فقط ۳ درصد از داروهای مورد نیاز کشور از خارج کشور وارد می شود اگر بنا بود که همه داروها از خارج کشور تامین شود در بحث بودجه و تامین ارز به مشکل می‌خوردیم. این جای خوشحالی دارد که ۹۷ درصد از داروهای ما در داخل تهیه و ساخته می شود و ۳ درصد باقی مانده نیز مربوط به داروهای گران قیمتی است که ارز بالایی نیاز دارد.

 پاک مهر با تاکید بر اینکه یکی از نیازهای اساسی و فوری جامعه تامین ارز دارو و تجهیزات پزشکی است، اضافه کرد: وقتی سلامت مورد تهدید قرار می‌گیرد باید اقلام دارویی مورد نیاز بیمار تامین شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی دارو واکسن آنفولانزا درمان کمیسیون بهداشت و درمان مجلس واکسن آنفولانزا تجهیزات پزشکی مورد نیاز تامین شود تامین ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۱۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد

بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشور‌هایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از دارو‌هایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • پاسخ به نیازهای کشاورزی مطالبه‌ای از دانش‌بنیان‌ها
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است